2017-04-23

Denis Hotel&Restaurant - Lenti

A Húsvét a soltvadkerti kitérő után Lentit célba véve folytatódott, ahol a Denis Hotel&Restaurant várt tárt karokkal.
 A szobában első látásra kényelmes ágyak, melyek teszteléskor hozták a hozzájuk fűzött reményeket, így a fárasztó munkanapok után pihent ébredés következhetett. A szobában komód és azon tv (szuper mesecsatornával :-) ), asztalka 2 fotellal, hűtőszekrény, az előszobában pedig egy nagy szekrény és előszobafal volt még a berendezés része. Mivel én szeretem alváshoz a teljes sötétséget, a függöny egy kicsit védhetett volna jobban az ébredő naptól, de olyan jót aludtam, hogy igazából nem zavart.
 A fürdőszoba átlagos, tiszta, célnak tökéletesen megfelel.
Félpanziós opció volt a reggeli svédasztal mellé, hogy a vacsora a la carte abban a formában, hogy 2000 Ft /fő került levonásra a elfogyasztott étel és ital árából. Első nap időben vacsoráztunk, s mivel egész jó idő volt, a teraszon fogyasztottuk el a fogásokat, grilltálat és töltött rántott húst.

 Másnap a vacsoránál megkóstoltuk előételként a szalonnás, sonkás, sajtos, tejfölös burgonyaprószát. Nagyon finom volt, ezt felveszem az itthoni étlapra.









A prószát rozmaringos báránygerinc és vörösboros szarvaspörkölt követte,









s végül a jól bevált gesztenyepüré és egy kis fagyis palacsinta zárta a sort.



Pukkadásig ettük magunkat, s megbeszéltük, hogy másnap elmegyünk még bejárjuk a környéket biciklivel, mert azt is adtak a csomag részeként pár órára, és még a virágomra is vigyáztak, míg tekeregtünk. Hogy milyen virágra? :-) Majd elmesélem ezt is.

Összességében nagyon elégedettek voltunk, a személyzet és a tulaj kedvesek és segítőkészek. Szívesen visszamennék több napra, mert annyi minden van a környéken amit nem volt lehetőség vagy idő megnézni kipróbálni, mint például evezés, kalandpark, fürdőzés, gombászás...

Ajánlom figyelmetekbe ezt a környéket és ezt a szállást :-) A hotel elérhetőségei: http://www.hoteldenis.hu/

Bodor Marcsi

2 megjegyzés:

  1. Kedves Bodor Mária!
    Nagyon köszönjük a megtiszteltetést, hogy ilyen részletesen beszámolt a nálunk töltött időről. Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat, és elégedettek voltak! Reménykedünk benne, hogy minél előbb visszatérnek!
    Kívánunk jó egészséget és minden jót Önöknek az Denis teljes csapata nevében!
    Tisztelettel:
    Dénes Renáta

    VálaszTörlés
  2. Még valami, ami kimaradt. Nagyon tetszett, hogy a reggelinél nem csak fehér búzalisztből készült pékáru volt és minőségi vajat tettek az asztalra, azóta már itthon is az van a hűtőben, annyira ízlett :)

    VálaszTörlés